Flyttfirma Södermalm | Flyttfirman I-T-S.se i Stockholm

Flyttfirma Södermalm

FLYTTFIRMA SÖDERMALM

FLYTTFIRMA SÖDERMALM

I-T-S har över 25 års erfarenhet av flyttrelaterade tjänster

ITS startades 1989 och genom åren har vi gjort oss kända för vår personliga service och goda kundvård. Vi arbetar företrädesvis i Stockholm, men även i övriga Sverige och Norden. Med över 25 års erfarenhet kan vi erbjuda en överlägset kvalitativ tjänst för allt flyttrelaterat vilket gör oss till det självklara valet när du söker efter en pålitlig flyttfirma Södermalm med omnejd.

En flyttfirma på Södermalm med service och kundvård i fokus

Vi är flyttfirman för dig om du söker en flyttfirma Södermalm med högkompetent service. Vår flyttfirma utför jobbet snabbt och smidigt utan att kompromissa på säkerheten och kvalitén på tjänsten. Till skillnad från de flesta andra flyttfirmor erbjuder vi helhetslösningar som är anpassade för dina behov. Vår kompetenta personal tar hand om flyttjobbet åt dig.

Vår kundkrets består av både privatpersoner och företag. Vi har bred kompetens och erfarna medarbetare som alltid arbetar för kvalitet och service.

Sedan 1989 har vi vi arbetat med flyttar. Vi är en seriös flyttfirma från Södermalm.

LÅNG ERFARENHET

NÖJDA KUNDER

BRA SERVICE

KOMPETENT PERSONAL

FLYTTFIRMA SÖDERMALM

Letar du efter en flyttfirma på Södermalm med fokus på service och nöjda kunder?

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som flytt, möbeldemontering, flyttstäd, packhjälp, lasthjälp och magasinering. Inget jobb är för tufft för vår flyttfirma Södermalm. Vi vänder oss självfallet till både privatpersoner och företag. Vi har bred kompetens och erfarna medarbetare som alltid arbetar för kvalitet och service.

Vi flyttar åt privatpersoner, företag, kontor och lager. Vi erbjuder även flytt och bärhjälp vid  interna omplaceringar. Vi utför även demontering/montering av möbler med mera. Är det något som ej ska vara med vid flytten så kör vi det till tipp eller till bestämd adress.

Vi erbjuder dig alltid en kostnadsfri besiktning. Efter besiktningen ger vi ett kostnadsförslag med fast alternativt timpris.

Det kostar ingenting att låta oss lämna ett kostnadsförslag, fyll gärna i en offertförfrågan  direkt på vår hemsida eller kontakta oss för mer information.

 

Kontakta oss redan idag!

ITS Indian Transport Service

Vretensborgsvägen 20126 30 Hägersten

Telefon 08-19 01 23

Mobil 0708-14 81 18

E-post info@i-t-s.se

Hemsida www.i-t-s.se

Välkomna!

evden eve nakliyat webmaster forum gaziantep evden eve nakliyat izmir evden eve nakliyat mardin evden eve nakliyat